Obnova ali izvedba nove fasade

Izvedba fasade je lahko velik in umazan poseg, a ne z nami. Vaši hiši damo novo dimenzijo in višjo vrednost.

Izvedemo ogled in izmere vaše hiše ali objekta kjerkoli v Sloveniji. Z računalniškimi programskimi orodji izračunamo optimalno razmerje med investicijo in energetsko učinkovitostjo, ter vam glede na vaše želje predlagamo najustreznejšo rešitev.

Nudimo vam izvedbo vseh tipov fasad, tako kontaktnih kot prezračevalnih ali drugače obloženih.

Poskrbimo, da s čim nižjo investicijo (uredimo subvencijo in kredit) pridobite kvalitetno in odlično izolirano fasado, kjer boste bistveno zmanjšali energetske izgube. Fasada vam bo bistveno povečala vrednost hiše ali objekta ter vam bo služila več desetletij, pa še sosedje vam bodo zavidali.

Fasade 2
Fasade

Izolacijski material kamene volne je optimalna rešitev toplotne izolacije ovoja zgradbe z zunanje strani in je tudi z gradbeno fizikalnega stališča najprimernejši. Kamena volna »zaščitena« z lepilno malto in zaključnim ometom omogoča praktično poljuben izgled vaše fasade.

Prednost sistema kontaktne fasade na kameni volni je kompaktna izolacija, ki omogoča izvedbo toplotne, zvočne in požarne zaščite fasade brez toplotnih mostov.

Kamena volna je idealen material za izvedbo kontaktnih fasad zaradi svojih odličnih toplotno izolacijskih lastnosti, negorljivosti, paropropustnosti in zvočne izolativnosti.

Želite zmanjšati porabo energije na vašem objektu?

Optimalno razmerje med investicijo in energetsko učinkovitostjo.