Nudimo storitve s področja izboljšanja učinkovitosti rabe energije v celotni stavbi.

Izvajamo celovite energetske preglede objektov ter nadalnje izvedbe celotnih investicij za zmanjšanje rabe energije objektov, tako enostanovanjskih, večstanovanjskih kot tudi poslovnih, proizvodnih in drugih objektov.

Podjetje s strokovnim znanjem predlaga in izvede potrebne ukrepe za maksimalno ekonomsko upravičeno učinkovito rabo energije na večih področjih. Predvsem smo specialisti na področju zmanjševanja izgub energije v okolico; optimizacijo sistemov ogrevanja, hlajenje, prezračevanja; zmanjševanje rabe energije za osvetlitev in delovanje naprav, izkoriščanje obnovljivih virov energije kot npr. sončni sprejemniki, itd….

Z ustreznimi računalniškimi orodji podjetje Uren d.o.o. za posamezno stavbo oz. objekt izvede energetski pregled in izdela energetsko sliko objekta. Predlaga se ukrepe za stroškovno optimalno celostno energetsko sanacijo ter navedene ukrepe v celoti po naročilu stranke tudi izvede.

osebno_Jernej
Jernej Goznikar
DIREKTOR

M: 041 632 776
E: jernej.goznikar@uren.si

Uroš jazbec
Uroš Jazbec
TEHNIČNI DIREKTOR

M: 030 609 665
E: uros.jazbec@uren.si

Rober Seme
Robert Seme
VODJA PROJEKTOV

M: 031 622 441
E: robert.seme@uren.si

Maja Lipnik
Maja Lipnik
PRAVNICA

E: info@uren.si

10

Let izkušenj

147

Uspešnih projektov

780

Ton prihranjenih letnih
izpustov CO2

Strokovni Pristop

Celostni pristop podjetja Uren d.o.o. (subvencija, financiranje s pomočjo kredita, optimalno stroškovno izbrani in izvedeni ukrepi) za stranko pomeni, da lahko odplačuje kredit za investicijo s prihranki, ki jih prinese celostna energetska sanacija objekta. Z drugimi besedami: stranka za investicijo ne potrebuje novih oz. dodatnih lastnih sredstev in ni dodatno finančno obremenjena.

Zato ne oklevajte in pokličite strokovnjake podjetja Uren d.o.o., saj se praktično na vseh stavbah pojavljajo nepotrebne energetske izgube, ki jih lahko s pravim pristopom odpravimo ali vsaj močno zmanjšamo.

O PODJETJU